Sakarin

SACCHARIN

Koku verici

Sakarin nedir?

Tatlandırıcı olarak bilinen madde; kozmetikte koku ve tat düzenleyici olarak kayıtlıdır. Dudağa ya da yüze sürülen ürünlerde istenmeyen tadı bastırmak için eklenebilir.

Fungal akne

Uygun

AB koku alerjeni

Hayır

Tüm işlevleri

Koku verici · Ağız bakımı

AB CosIng veritabanında bu maddeye tanımlı işlevler.

Sakarin içeren ürünler

Etiketinde daha üst sırada (muhtemelen daha yüksek oranda) bulunduran ürünler önce.

Avène Stick Sensitive Areas SPF50+Güneş kremi

Avène

Stick Sensitive Areas SPF50+

Hassas Bölgeler İçin SPF50+ Stick

Kimyasal UV filtresi · E vitamini

ParfümsüzAlkolsüzGözenek tıkamaz

Etikette 19. sırada

İşlevler ve yasal durum AB CosIng veritabanından, puanlar Fulton (1989) çalışmasından alınmıştır; açıklama Uygun Bakım tarafından yazılmıştır. Bilgilendirme amaçlıdır, tıbbi tavsiye yerine geçmez.